journaloes.punt.nl
Proefopdracht
Ik moet een proefopdracht maken;

"De eerste selectie is gemaakt. We willen je bij deze vragen een proefopdracht uit te voeren, nl het schrijven van een 'vrouwvriendelijk seksverhaal'. Kortom: tekst die vrouwen opwindt, maar mannen uiteindelijk ook. Hiernaast willen we je vragen 1 column te schrijven waarin je je het alter-ego aanmeet van een snowboardlerares."


Suggesties?

Reacties

sven op 22-02-2004 12:30
op welk gebied?
journaloes op 22-02-2004 12:43
Een freelance schrijfopdracht voor een hip magazine; daar gaat het om. De suggesties; tsja, wat willen mensen lezen op seksueel getint gebied en verwacht men van een snowboardlerares?
J op 22-02-2004 13:24
is het EEN opdracht? grijns. pas maar op dat het dan geen Tirolerachtige ellende wordt! er zijn van sites met voorbeelden van wat vrouwen opwindt, she-spot (als die het nog doet) is er geloof ik een van. Kheb geen idee wat er tegenwoordig opstaat, dus op hoop van zege! *duimt dat het niet ranzig is*
journaloes op 23-02-2004 14:28
Ranzig of niet, dat is de vraag nou juist. Ik wil dat pornografische boem-boem-bats gedoe niet; waar ligt de grens? Shespot heb ik bekeken (het bestaat dus nog), vrouwvriendelijk is het wel. Ik heb even wat gelezen ter inspiratie, maar of ik er iets mee opschiet, nee.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl