journaloes.punt.nl
Veronica

Veronica gaat toch weer seks uitzenden. Prima voor diegenen die zitten te wachten op (soft)erotische beelden. Toch is het ergens vreemd. Voornamelijk omdat Veronica niet meer het imago van voorheen heeft en daar ook niet echt mee bezig is. Jong, snel en wild, dat was vroeger het predikaat van Veronica. Door al het gedoe met de vereniging en de omroep, het gehakketak met SBS of niet, heeft het imago behoorlijk wat deuken opgelopen. Veronica zou daar wat aan kunnen doen. Door hun programmering op elkaar af te stemmen, zodat de zender en eenduidig imago krijgt. Nu zijn er op een normale doordeweekse dag vooral herhalingen en aangekochte series te zien en zo nu en dan komen ze met goede films. Daarentegen presteren ze ook om draken van films uit te zenden. Goed, dit rammelt nogal. Aan dit hele rijtje pulp en een beetje kwaliteit wordt dan weer seks toegevoegd. De vraag is waar ze nou heen willen met de zender. De bedoeling is het creëren van een echte mannenavond met auto’s, seks en het paradekonijn Ab Normaal. De mannelijke kijker mag niet meer zappen, maar mag zich heerlijk op de bank nestelen voor een ouderwets avondje Veronica. Een beetje jong, snel en wild en een beetje stereotiep. De vraag is of de Nederlandse man hierop zit te wachten.

Reacties

henkjan op 16-02-2004 13:04
niet meer van deze tijd.....
kuis zullen we weer worden !
sven op 16-02-2004 14:13
heeft niet iedere commerciele omroep dat als wonder- danwel laatste redmiddel ingezet? en is het niet bijna overal net zo hard weer van de buis gehaald? We kunnen het democratisch wegstemmen, door demonstratief niet te kijken.
arie op 18-03-2005 16:39
goede middag ik wil de wat vragen ik wil graag in 1 sex film gaan spelen maar ik weet niet hoe heb al bij sex shops gevraagt maar die weten het ook niet kunt u mijn daar bij helpen
 
Stel Idioten op 18-03-2005 19:11
Written by Administrator
Friday, 18 March 2005

Waar zijn we nou eigenlijk mee bezig?

Stel Idioten op 18-03-2005 19:15
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl