journaloes.punt.nl
Dutroux over pedofilie


    "Voor mij was dat allemaal Chinees. Ik verwarde het met homoseksualiteit en dat haat ik, hoewel er soms wel brave mensen tussen zitten. Iedereen moet dat maar zien zoals hij of zij dat wil, maar ik wist in 1995 niet wat pedofilie was."     

Reacties

Peer op 04-03-2004 10:23
Op de radio zei een dj hierover: Misselijk wordt ik hiervan is ongeveer hetzelfde als dat Hitler zou zeggen: Joden, aardige mensen, ga er vaak een kopje thee mee drinken. Ondanks dat er een verschil is tussen Hilter en Dutroux ben ik het wel met dj eens. Wat een waardeloos figuur (geen mens), afmaken is  het beste wat je ermee kan doen.
Journaloes op 04-03-2004 13:36
Dutroux is zich in allerlei bochten aan het wringen om de schuld af te schuiven. Dat hij niet wist wat pedofilie was is natuurlijk ongeloofbaar en maakt hem eigenlijk nog onbetrouwbaarder. Het is inderdaad hetzelfde wat die dj impliceert met Hitler. Het is niet alleen misselijkmakend, het raakt ook veel mensen diep in hun ziel (wat te denken van die ouders?).
Peer op 04-03-2004 21:31
Ik zou niet voor me zelf in kunnen staan als ie aan een kind van mij zou komen. Ik denk dat hij de mijne was. A time to kill steen goede film
journaloes op 05-03-2004 00:22
Ik denk dat iedere (liefhebbende (uiteraard in dit geval; er lopen helaas ook uitzonderingen rond)) ouder niet voor zich zelf zou kunnen instaan. Dan wordt het zwart voor de ogen en emotie neemt de overhand. Logisch. 'A time to kill', juist ja; daarin zien we die onvoorwaardelijk liefde voor het kind dat slachtoffer is geworden van geweld.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl