journaloes.punt.nl
Herbalife
Laat je CV achter op internet en je krijgt hele interessante aanbiedingen voor werk. Meestal hebben deze aanbiedingen te maken met pillen, shakes en kruiden. Vandaag was het Herbalife;

"Naar aanleiding van je geplaatste CV maak ik je graag attent op de ongekende mogelijkheden, die het Multi Level Marketing plan van Herbalife ook jou te bieden heeft, indien je de geboden kansen volledig benut. In de bijlage vind je uitvoerige informatie hierover."

En uit de bijlage:
Multi Level Marketing Opportunity
Wil je van huis uit werken en zelfstandig je werktijden indelen?
Lees dan verder en neem kennis van ons aanbod..
Wie zoeken wij?
Mensen die interesse hebben in gezonde voeding, huid- of haarverzorging. Het enige wat wij zoeken zijn enthousiaste mensen, het maakt niet uit wat je leeftijd is, je werkervaring, je opleiding etc.
Wat je bent is niet onze maatstaf, maar wat je wilt worden is onze uitdaging.
Wat bieden wij?
Herbalife is een internationaal bedrijf over de gehele wereld met miljoenen klanten. Zie voor achtergrond
www.herbalife.com.
De producten worden niet in de winkel verkocht maar via onafhankelijke Herbalife distributeurs.
(de Amerikaanse kreet hiervoor is Multi Level Marketing). Iedereen is vrij om een onafhankelijk Herbalife distributeur te worden en minimaal 25% te verdienen met een mogelijke groei naar zelfs 50% van je eigen omzet. .
Hoe nu verder?
Of je nou bekend bent met Herbalife en haar producten of niet en je wilt je eigen levenservaring gebruiken om voor jezelf een unieke kans te pakken, neem dan contact met ons op.
Wij laten je graag kennismaken met de beste zakelijke mogelijkheden op het gebied van de direct marketing. Je krijgt alle mogelijkheden om opleidingen te volgen om je productkennis te vergroten.

"Gebruik, promoot, praat!"
Elke distributeur volgt het principe van "gebruik, promoot, praat". Zo werkt het:
Gebruik de producten
Een bekende uitspraak van de Herbalife distributeurs is: "eet het en je weet het". Jouw eigen ervaring met de producten is de meest ultieme marketing die er is. Bovendien kan je de producten goed verkopen, of beter 'laten eten' als je zelf enthousiast bent en je ervaringen met je potentiële klanten deelt.
Promoot
Herbalife heeft diverse buttons en andere promotionele materialen beschikbaar waardoor iedereen kan zien dat je een distributeur bent.
Promotie door een button of bijvoorbeeld een Herbalife sticker op je auto of een eigen internetsite, resulteert in klanten die zich daardoor voelen aangetrokken. Een ieder is natuurlijk vrij om te bepalen welke promotie bij hem of haar past!
Praat met mensen
Je zal versteld staan over het enthousiasme waarmee de Herbalife distributeurs praten over hun ervaringen met de producten en de zakelijke kansen. Als distributeur kan je elke dag je eigen ervaringen delen met nieuwe mensen.

Conclusie:
Samen staan we sterk! Wat je bent is niet onze maatstaf, maar wat je wilt worden is onze uitdaging. Waar kan je nou aan je gezondheid werken en ondernemer worden? Inderdaad bij Herbalife!
Neem contact op met mij en vraag naar een nadere kennismaking om zelf ook distributeur te worden.
Het kan je leven veranderen!
Met vriendelijke groet, Mirjam Postma-Grilk,
(onafhankelijk Herbalife distributeur)

Soms heb je geen zin om je leven te veranderen....

Reacties

zienderogen op 11-03-2004 12:44
Wat verschrikkelijk dat spul van Herbalife, het is rommel. Nog erger is die Amerikaanse verkoopmethode. Vooral dat "Gebruik, promoot, praat" is om van te gruwelen!
journaloes op 11-03-2004 12:58
"Eet het en je weet het", alsof ik die meuk echt ga gebruiken. Nee, mij niet gezien. Het is een verschrikkelijke methode om dit soort pillen en poeders op de markt te zetten. Helaas trappen heel veel mensen erin.
journaloes op 11-03-2004 17:45
Zelfs op punt.nl is dit product (niet erg hardnekkig) aanwezig! http://herbalife.punt.nl/
J op 11-03-2004 17:50
bah! heb ook een hekel aan dit soort verkapte zwaan-kleef-aan-constructies.
journaloes op 11-03-2004 18:39
Zwan-kleef-aan, ja! Het doet mij ergens denken aan dat louche piramidespel, maar dan in een kruidenvorm. Het is ook niet de eerste keer dat ik hiermee lastig gevallen wordt. Er blijken heel veel mensen in deze business te zitten. Ooit had ik een dame van "Global Marketing" (klinkt heel erg stoer) aan de telefoon. Of ik marketing leuk vond. Ja. Of ze mij informatie mocht sturen. Natuurlijk vond ik dat wel goed. Bleek het weer om vitamine-kruiden-poeder-troep te gaan. Ik heb die mevrouw maar duidelijk gemaakt dat ik geen affiniteit met haar soort en haar producten heb.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl