journaloes.punt.nl
Gefeliciteerd
"Het is zo jammer dat het Nederlands volk op dit moment niet en masse het respect voor jullie heeft dat jullie verdienen. Maar ik weet zeker dat ze de komende jaren 'om' zullen gaan, omdat jullie allebei veel in je mars hebben. Mijn respect hebben jullie in ieder geval".
 
(Ruim vierhonderd mensen hebben een bericht achter gelaten op het felicitatieregister van het Koninklijk Huis. )

Reacties

J op 25-04-2004 16:16
respect moet je verdienen.
respectloosheid echter ook...
F. op 26-04-2004 22:25

Nou ja gefeliciteerd. Enig hoor die bruiloft. Ik heb het alleen op het journaal gezien. Het was niet zo spannend als bij WillemAlexander en Maxima. Maar dan De jurk van Mabel. Die was apart. Met al die strikken. Handgemaakt nog wel! Wel stoer dat de bruidsjurk van Viktor & Rolf was, maar ik acht hen in staat tot beter ontwerpen dan de jurk die Mabel aanhad.

journaloes op 26-04-2004 23:02

Ach, die jurk van Mabel. Opzich was het ding wel leuk. Geen standaard bruidsjurk en geen standaard ontwerper. Maar wel degelijk. Ik denk dat Friso en Mabel wel blij zijn dat het nu eindelijk achter de rug is. Nu op huwelijksreis. Even niet in het middelpunt van de belangstelling staan. En lekker geen oud-Hollandse trutttenspelletjes met scoutingnerds doen op Koninginnedag.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl