journaloes.punt.nl
Denk aan Henk
De krant: Gefeliciteerd Henk. Maar hoe kom je nou bij een commerciële zender?
HW: "Ik begrijp dat je iets wilt hebben om overheen te kotsen?"
De krant: Nou, nou, wat een negatieve instelling, meneer Westbroek.
HW: "Gaan we meneer zeggen? Hee, zoek het lekker zelf uit joh". 
(Tuut-tuut-tuut)

Bovenstaand micro-interview stond in de Volkskrant. Het onderwerp was Henk Westbroek, die ooit zei dat commerciële zenders geen radioprogramma's maken maar advertenties verkopen, maar nu zelf wel voor Yorin werkt.

Reacties

Michiels op 14-06-2004 20:35
HW maakt graag grapjes over anderen. Maakt iemand een grapje over hem dan kan hij dat niet waarderen. Hij heeft ook altijd gelijk (de bekende regel 1). Indien dit onverhoopt niet zo is dan treedt automatisch regel 1 in werking.
Hij heeft ook ooit een een column gehad in het Utrechts Nieuwsblad, welke column hij volgens mij als een persoonlijk wapen ging gebruiken. Op zich niet verkeerd, maar hij beschouwde zich als de benadeelde partij en hoopte op die manier alsnog zijn gelijk te kirjgen (hij had graag een pand willen exploiteren dat naar iemand anders gegaan was.Die kreeg er ook subsidie voor, Hij vond dat onjuist en bleef er steeds venijniger over schrijven). Uiteindelijk heeft het UN hem ontslagen (hij wilde na waarschuwingen niet ophouden). Hij heeft dat nog aangevochten bij de rechter en was zeer kwaad dat de rechter de krant in het gelijk stelde.
 
Sinds die tijd luister ik niet meer naar uitzendingen met dhr. W.
Laat hij maar liedjes schrijven, daarin is hij erg goed. En als zanger van zijn eigen liedjes kan hij er ook mee door, maar niet vanwege zijn zangkwaliteiten doch vanwege de kwaliteit van de tekst en muziek.
Verder zal ik niet meer naar hem luisteren.
journaloes op 14-06-2004 20:48

Henk voelde zich dus geschoffeerd? Ach, ik luister niet graag naar hem; die stem! Daar word je toch moe van. Ik ben het met je eens dat hij liedjes mag blijven schrijven, daarvoor heeft hij erg veel talent.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl