journaloes.punt.nl
Enorm
Dankzij Yahoo, Microsoft en vooral Google kunnnen we straks enorme emails sturen. Geen berichten meer dat uw inbox te vol is, dat het niet lukt om een foto te versturen of dat uw account wordt afgesloten. Het nadeel is dat de makers van die enorm leuke kantoorhumor-mails zich lekker te buiten kunnen gaan, want er zijn bijna geen beperkingen meer. Dus mag je, in plaats van drie plaatjes met grappen en grollen over Dick Advocaat of Jan Peter Bakenende, hele diapresentaties met allerlei gave effecten doorworstelen. Mmm. Je moet er van houden; die kantoorhumor. Het is echter meer dan leuk voor de consument; die email oorlog. Nu nog even afwachten hoe het met die sms oorlog gaat aflopen.
 
*Softwaregigant Microsoft heeft aangekondigd de opslagruimte voor gebruikers van de gratis e-mailservice Hotmail sterk te zullen vergroten. De limiet wordt verhoogd van twee naar 250 megabyte. Daarnaast zullen e-mails die naar Hotmail worden gestuurd beter op virussen gecontroleerd gaan worden. Deze aankondiging komt een paar weken nadat Yahoo, een andere gratis e-mailaanbieder de opslagruimte vergrootte naar 100 megabyte.
Aanleiding voor deze drastische vergroting zijn de plannen van zoekbedrijf Google om naast een zoekmachine ook gratis e-mail te gaan aanbieden, onder de naam 'Gmail'. De opslagruimte van deze nieuwe dienst, die momenteel nog door enkele duizenden proefpersonen wordt uitgeprobeerd en dus nog niet voor iedereen beschikbaar is, is 1000 megabyte, oftewel een gigabyte. Google vindt dat het met een dergelijke opslagruimte geen zin meer heeft om e-mails in mappen onder te brengen: met een zoekmachine moeten e-mails teruggevonden worden.
(Trouw)

Reacties

J op 25-06-2004 13:54

of hele afleveringen van "the office"...

journaloes op 25-06-2004 17:20

Haha, inderdaad, als je het over kantoorhumor hebt. Trouwens; 'Crediteuren, dibiteuren' zou ook niet misstaan.

J op 25-06-2004 17:23

MISstaan, hahaha. yep.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl