journaloes.punt.nl
Bondscoach
"Ik praat momenteel met meer mensen over deze zaak. Dat lijkt me duidelijk. Wanneer we concreet zaken doen kan ik niet zeggen. Dit soort processen laat zich niet in tijd vangen. Er spelen zeer veel belangen. We nemen in elk geval de ruimte ons zeer goed te oriënteren."
(Henk Kesler heeft maandag met Johan Cruijff in Barcelona gesproken over de invulling van de vacature van bondscoach.)

Reacties

J op 13-07-2004 10:18

hij blijft grappig!

Michiels op 13-07-2004 11:04

Cruiff wordt nooit bonscoach, dat overleeft hij niet (lettrelijk). Hij heeft meer afstand nodig. Er zou toch zo langzaam aan een Technisch Directeur bij de bond moeten komen en Cruiff lijkt me daar een prima kandidaat voor. Cruiff zla dabn wel eenm bondscoach zoeken. En Kessler maar eens weg, dat zal ook wel schelen.

journaloes op 13-07-2004 11:11
Hij mag ook niet van zijn vrouw Danny. Althans dat was eerder het geval. Het gaat om een adviserende rol bij het aantrekken van een nieuwe kandidaat en wellicht een adviserende rol als technisch directeur.
journaloes op 13-07-2004 22:58
Marco van Basten zei bij het Sportjournaal het volgende:"Laten we we eerst maar stand op rust op de plaats nemen."
Hij heeft prachtige uitspraken. Nu al!
Michiels op 14-07-2004 07:58

Het zal toch niet waar zijn dat Kessler eens echt gaat luistere naar mensen die met verstand van zaken praten? Zou er dan toch nog hoop zijn voor de mensheid? Ik hoop het en geloof het pas als Balk ineens een echt mens wordt.

journaloes op 14-07-2004 09:26

Dat verbaast waarschijnlijk iedereen in Nederland; wat een ommezwaai van Kesler.

journaloes op 14-07-2004 11:29
Marco van Basten wordt met grote waarschijnlijkheid de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Ajax heeft woensdag bekendgemaakt dat KNVB-directeur Henk Kesler de club heeft gevraagd om contact met de oud-international te mogen opnemen. Ajax heeft dat verzoek ingewilligd. De club is bereid mee te werken aan een eventuele overgang van Van Basten.
 
Naast Van Basten wordt ook John van 't Schip benaderd. De laatstgenoemde zou met Van Basten de technische leiding bij Oranje in handen moeten krijgen. Dinsdag hadden de oud-spelers van Ajax al verklaard dat ze interesse hebben in een functie in Zeist. "We hebben er zin in", lieten ze weten.
(Nu.nl) drawtxtAd(1);
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl